Güneş'ten Burak Yılmaz'a: "tribünlerden Baskı Olacak!"

Güneş'ten Burak Yılmaz'a: "tribünlerden Baskı Olacak!"
Pazar günkü Galatasaray- Beşiktaş derbisi öncesi nefesler tutulurken, performansı en çok merak edilen oyuncu ise tartışmasız ki Burak Yılmaz. 3.5 sene formasını giydiği Galatasaray'a pazar günü rakip olacak Kral ile teknik direktör Şenol Güneş özel ilgileniyor. Oyuncusunu uyaran.
Pazar günkü Galatasaray- Beşiktaş derbisi öncesi nefesler tutulurken, performansı en çok merak edilen oyuncu ise tartışmasız ki Burak Yılmaz.

3.5 sene formasını giydiği Galatasaray'a pazar günü rakip olacak Kral ile teknik direktör Şenol Güneş özel ilgileniyor.

Oyuncusunu uyaran Güneş'in, "Bu maçları defalarca oynadın. Tribünlerden baskı olacağını biliyorsun. Sakin ol, işini yap" dediği öğrenildi.

DERBİDE 3. KEZ DALYA DİYECEK!

Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'deki 3. "Dalya"sını derbide yapmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı takımın 33 yaşındaki oyuncusu, 6 farklı takımla Süper Lig'de 299 maça çıktı.

Burak Yılmaz, Galatasaray ile 5 Mayıs Pazar günü oynanacak derbi maçta teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde ligdeki 300. karşılaşmasına çıkacak.

Ligde Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe, Eskişehirspor ve Manisaspor formalarını giyen deneyimli oyuncu, 299 lig maçında rakip fileleri 175 kez havalandırdı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.