Günyüzülü Çocuklardan Acun Ilıcalı'ya Teşekkür

Günyüzülü Çocuklardan Acun Ilıcalı'ya Teşekkür
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde yaşayan çocuklar, kendilerine parkur yaptıracağını duyuran Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde ikamet eden çocuklar, İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) haberi üzerine, sosyal medya hesabından kendilerine parkur yaptıracağını duyuran Acun Ilıcalı'ya teşekkür etti.

Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyündeki ikamet eden yaşları 8 ile 13 arasındaki bir grup çocuğun, Acun Ilıcalı'nın "Survivor" adlı yarışma programından etkilenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yaptıkları yarışma parkurları ile ilgili İHA'nın yaptığı haber üzerine Ilıcalı'nın köye parkur yaptıracağını duyurması çocukları sevindirdi. Çocuklardan Rabiya Roza Ediş, Ilıcalı ve ekibine teşekkür ederek, "Acun ağabey bize sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bir park yapacağını söyledi bu da bizi çok mutlu etti. Arkadaşlarım ve kendi adıma çok çok teşekkür ederim" dedi

Doğan Ediş ise parkuru yarışma programından etkilenerek, yaptığını belirterek, "Çok sevindik. Acun abi ve ekibi bize bir park alan yapacağını söylediler. Çok mutlu olduk" diye konuştu.

Günyüzülü Çocuklardan Acun Ilıcalı'ya Teşekkür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.