Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Ölü derileri yediğini iddia ederek şikayetçi oldu

Güzellik merkezinde akılalmaz olay: Ölü derileri yediğini iddia ederek şikayetçi oldu
Kadıköy’de bir güzellik merkezi sahibi, pedikür işlemi sonrasında kalan ölü derilerini alıp yediğini iddia ettiği kişi hakkında şikayetçi oldu. Genç kadın, T.Y. isimli zanlının kendisine iş başvurusunda bulunduğunu da kendisine pedikür yaptığını belirterek, "Pedikürden sonra çıkan ölü deriyi istedi. Balıklarına verdiğini söyledi. Yani adam benim DNA'larımı yemiş” dedi.

Kadıköy'de bir güzellik merkezi sahibi Ş.T., T.Y. isimli bir adamın pedikür işlemleri sonrasında kalan ölü derilerini balıklarına vereceğini söyleyip aldığını ancak kendisinin yediğini iddia etti. Sürekli olarak ponza kalıntılarını isteyip kendisini rahatsız ettiğini belirterek T.Y. hakkında şikayetçi oldu. Şikayet dilekçesinde iş yerine personel alımı için ilan verdiğini, T.Y.'nin iş başvurusunda bulunduğunu söyledi. 

“Balıklarına vereceğini söyleyip kendisi yiyormuş” 

Dilekçede, “T.Y. isimi şahıs, iş yerime gelen bayan müşterilerimin pedikür işlemlerinin ardından kalan ponza kalıntısı yani ölü derileri ücret karşılığında ısrarla benden istedi. Hatta bana da pedikür işlemi yaptı, o ponza kalıntılarını ‘pirana' diye tabir edilen balıklarına vereceğini söyleyip benden aldı. Bunları kendisi yiyormuş” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.