Musa Çağıran'dan Hakeme Tepki! ''nasıl Gördü?''

Musa Çağıran'dan Hakeme Tepki! ''nasıl Gördü?''
Osmanlıspor forması giyen Musa Çağıran, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu. Musa Çağıran, tartışmaların yaşandığı Fenerbahçe'nin ilk golü hakkında konuşurken, yan hakemi eleştirdi. Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamad.
Osmanlıspor forması giyen Musa Çağıran, Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Musa Çağıran, tartışmaların yaşandığı Fenerbahçe'nin ilk golü hakkında konuşurken, yan hakemi eleştirdi.

Tecrübeli oyuncu yaptığı açıklamada ''Ben Halil Hoca'yı çok iyi tanıyorum. Golden sonra yanına gittim. Hoca, 'Ben görmedim, yan hakem gördü' dedi. Ben golden sonra hemen yan hakeme baktım, öyle bir tavrı yoktu. Çizgide değildi yan hakem. Oradan nasıl golü verdi merak ediyorum? Biz de emek veriyoruz'' ifadelerini kullandı.

Osmanlıspor forması giyen Anıl Karaer de maç sonunda bu pozisyon hakkında kısa bir açıklama yaparken ''Pozisyon için net bir şey söyleyemiyorum ama yakındım. Tahmin ediyorum ki top çizginin üzerindeydi. Ardından bu pozisyonda kaldık, takımı kötü etkiledi'' dedi.

Fenerbahçe'nin ilk golünde Skrtel'ın kafasında topu kaleci çizgi üzerinde kontrol etmiş ve yan hakemin uyarısı üzerine hakem Halil Umut Meler gol kararını vermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.