Habertürk Editörü Otobüste Uyurken Cinsel Tacize Uğradı

Habertürk Editörü Otobüste Uyurken Cinsel Tacize Uğradı
İstanbul'da Beylikdüzü'nden iş yerine ulaşmak için dün çift katlı otobüse binen haberturk.com'un editörü, Ayla Öztürk otobüste İran uyruklu Arsalan A.'nın (32) tacizine uğradı.

İstanbul'da Beylikdüzü'nden iş yerine ulaşmak için dün çift katlı otobüse binen haberturk.com'un editörü, Ayla Öztürk otobüste İran uyruklu Arsalan A.'nın (32) tacizine uğradı. Öztürk ile otobüste bulunan bir kadının olağanüstü çabasıyla tacizci, otobüsten kaçmaya fırsat bulamadı. Otobüs şoförünün kapıları kapatmasının ardından tacizci kısa sürede olay yerine gelen Beyoğlu polisi tarafından gözaltına alındı.

İŞE GİTMEK ÜZERE BEYLİKDÜZÜ'NDEN OTOBÜSE BİNDİ

Habertürk'te yer alan habere göre; İğrenç taciz adım adım şöyle gelişti; dün saat 16.50 sıralarında Ayla Öztürk mesaisine gelmek üzere Beylikdüzü'nden 145T kod nolu D126 kapı numaralı çift katlı otobüse bindi.

YOLCULUK ESNASINDA GÖZLERİ KAPANDI

Otobüsün üst katında cam kenarında boş bir koltuğa oturdu. Yolda bir ara gözleri kapandı. Otobüs Tarlabaşı Bulvarı üzerine geldiğinde hemen arkasındaki koltukta oturan İran uyruklu Arsalan A.'nın tacizini fark etti.

GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA CAM KENARINDA TACİZCİNİN ELİNİ GÖRDÜ

Gözlerini açtığında Arsalan A.'nın cam kenarındaki elini gören Ayla, bağırmaya başladı. Tacizci ise bu sırada telaşlanıp otobüsten inmeye çalıştı. Tacizcinin arkasından otobüsün üst katından alt katına inen Ayla Öztürk'ün, "Sakın kapıları açmayın, beni taciz etti" feryadının ardındansa otobüs şoförü aracın kapılarını kapattı.

BEYOĞLU POLİSİ TACİZCİYİ GÖZALTINA ALDI

Bu sırada otobüsten inmek için büyük çaba sarf eden tacizci, başka bir kadın tarafından darp edilme pahasına cesaretle engellendi. Otobüs Tarlabaşı'nda polisin uygulama yaptığı noktaya ulaştığında ise Beyoğlu polisi olaya el koydu ve tacizci Arsalan A.'yı gözaltına alarak, Taksim Şehit Haşim Usta Polis Merkezi'ne götürdü. Tacizcinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.