Hadise Ve Hakan Sabancı Yeniden Mi Bir Araya Geldi?

Hadise Ve Hakan Sabancı Yeniden Mi Bir Araya Geldi?
Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçen yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden deneyecek.SAMİMİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMÜŞLER Duymayan Kalmasın adlı magazin programının sunucusu Cengiz Semercioğlu, ikilinin Etiler'de b.
Aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Hadise, geçen yıl bir süre birliktelik yaşadığı Hakan Sabancı ile şansını yeniden deneyecek.

SAMİMİ BİR ŞEKİLDE GÖRÜLMÜŞLER

Duymayan Kalmasın adlı magazin programının sunucusu Cengiz Semercioğlu, ikilinin Etiler'de bir restoranda samimi şekilde görüldüğünü söyledi.

Ömer-Arzu Sabancı’nın oğlu Hakan Sabancı, Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar ile 1.5 yıl flört etmiş geçen yıl ayrılmıştı. Hakan Sabancı, geçen Aralık'ta, Karaköy'deki Drone Club'da kendisinden 6 yaş büyük Hadise ile eğlenmişti.

Hakan Sabancı'nın 26’ncı doğum günü partisine katılan Hadise gecede DJ'lik yapıp Tarkan'ın 'Ölürüm Sana' şarkısını çalmıştı.



İkilinin Amerika-Miami'de tatil yaptıkları da iddia edilmişti.

Hadise ''Hayatımda bir aşk yok. Ama her an, her şey olabilir'' diyerek kafaları karıştırmıştı.




Son dönemlerde ismi birçok güzelle anılan Hakan Sabancı, 15 Eylül’de stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu (33) ile flört etmeye başlamıştı. Ama ilişkileri uzun ömürlü olmadı. İkili geçen hafta ayrıldı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.