Başkan Alıcık; “İlçemizin Güvenliğini Önemsiyoruz”

Başkan Alıcık; “İlçemizin Güvenliğini Önemsiyoruz”
AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede yeni yapılan binaların depreme dayanıklılığının artırılması ile ilgili Nazilli'de...

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede yeni yapılan binaların depreme dayanıklılığının artırılması ile ilgili Nazilli'de faaliyet gösteren mimarlar, mühendisler ve yapı denetim firmaları ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantının ardından Belediye Meclisi'nin de onayı ile 4 kat ve üzeri yeni yapılacak binaların tamamının tam bodrum olması kararlaştırıldı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ilçede faaliyet gösteren Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve yapı denetim firmaları ile yeni yapılacak binaların depreme dayanıklılığının artırılması konusunda toplantı düzenledi.

Gerçekleştirilen toplantı sonucunda 4 kat ve üzeri yapılacak yeni binaların tamamının toprağa gömülü tam bodrum olması kararı alındı.

Alınan kararın ilçedeki vatandaşların can ve mal güvenliği açısından büyük önem taşıdığına işaret eden Başkan Alıcık, "İlçemizin güvenliğini önemsiyoruz. Bir takım istişarelerde ve incelemelerde bulunduk. Daire müdürlerimiz de gerekli çalışmaları gerçekleştirdi. Alınan karar Belediye Meclisimizden de geçerek yürürlüğe girdi" ifadelerini kullandı.

Başkan Alıcık; “İlçemizin Güvenliğini Önemsiyoruz”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.