Hakimliği bırakarak oğlunun avukatı olan Aynur Göçmen: 'Oğlumu savunmaya gururla devam edeceğim'

Hakimliği bırakarak oğlunun avukatı olan Aynur Göçmen: 'Oğlumu savunmaya gururla devam edeceğim'
Bakırköy’de aracını vatandaşların üstüne sürdüğü görüntüler ile tepki toplayan ve farklı suçlardan davaları olan Görkem Sertaç Göçmen’in silah ile bir kafeye ateş ettiği iddiasıyla yargılandığı davasının görülmesine devam edildi. Gazetecilere açıklama yapan Göçmen’in hakimliği bırakan annesi ve avukatı Aynur Göçmen, "Oğlumu savunmaya gururla devam edeceğim. Suç makinesi biçiminde yazılan haberlere ilişkin olarak oğlumun henüz kesinleşmiş bir mahkumiyet kararı yoktur" dedi.

Bakırköy'de vatandaşların üzerine aracını sürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Görkem Sertaç Göçmen'in silah ile vatandaşların üzerine ateş ettiği iddia edilen davasının görülmesine devam edildi.

Müştekiler duruşmaya katılmadı
Bakırköy 39. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada başka suçtan tutuklu sanık Görkem Sertaç Göçmen SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Göçmen'i duruşmada hakimliği bırakan annesi savundu.

Anne Aynur Göçmen bu dosya kapsamında bir hükmün zaten var olduğunu söyleyerek “Aynı eylem ile ilgili tekrar yargılama yapılamaz. Davanın reddine karar verilmesini talep ediyorum” dedi. Avukat Göçmen ayrıca, müşteki avukatlarının duruşmaya katılmadığını da vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.