Vali Kalkancı, Hükümet Konağı İnşaatını İnceledi

Vali Kalkancı, Hükümet Konağı İnşaatını İnceledi
Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak vatandaşlara daha modern bir ortamda kamu hizmeti sunacak olan Yeni...

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, kamu kurumlarını tek çatı altında toplayarak vatandaşlara daha modern bir ortamda kamu hizmeti sunacak olan Yeni Hükümet Konağı ile İl Özel İdaresi Hizmet Binası inşaatından incelemelerde bulundu.

Yeni Hükümet Konağı inşaatını inceleme sırasında Vali Nurullah Naci Kalkancı'ya Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak ve İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy eşlik etti.

Hükümet Konağının şantiye alanını gezen Vali Kalkancı, alandaki çalışmalarla ilgili şantiye şefi ve görevlilerden bilgi alıp, işçilik ve kullanılan malzemeleri denetledi.

Son teknolojik alt yapıya sahip olarak 55 bin metre kare alan üzerine inşa edilen Yeni Hükümet Konağı, vatandaşlara daha modern ortamda hizmet verilmesi için 5 bloktan oluşuyor.

Yeni Hükümet Konağı bünyesinde çok amaçlı konferans ve toplantı salonu, kapalı oto park alanı, tören alanı ve yemekhane bulunacaktır. Hükümet Konağı tamamlandığında farklı yerlerde hizmet veren kamu kurumları tek çatı altına alınarak vatandaşlara günün şartlarına uygun modern kamu hizmeti sunulmuş olacaktır.

Vali Kalkancı, Hükümet Konağı İnşaatını İnceledi

Vali Kalkancı, Hükümet Konağı İnşaatını İnceledi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.