Halil Sezai, tahliye edildi

Halil Sezai, tahliye edildi
Tuzla’da komşusunu darp ettiği gerekçesiyle hakim karşısına çıkan şarkıcı Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapse çarptırıldı. Kararla birlikte ilk celsede tahliye edilen Sezai, “Bir sanatçı olarak böyle bir şey yapmak gerçekten benim için çok üzücü. Keşke yaşanmasaydı” dedi.

Tuzla'da 15 Eylül 2020 tarihinde tartıştığı 66 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darp eden ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan şarkıcı Halil Sezai'nin 5 ayrı suçtan 13 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Anadolu 12. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, tutuklu sanık Halil Sezai cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi(SEGBİS) ile bağlanırken, müşteki Hüseyin Meriç ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.

Kimlik tespiti yapılan Halil Sezai, üniversite mezunu ve ses sanatçısı olduğunu söyleyerek, aylık ortalama gelirinin 10 bin ile 20 bin lira arasında olduğunu belirtti.

“Sanatçı olarak böyle bir şey yapmak çok üzücü”
Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Halil Sezai, olaydan dolayı üzgün olduğunu söyleyerek, “Bir sanatçı olarak böyle bir şey yapmak gerçekten benim için çok üzücü. Müşteki ile aramızda olay gününden öncesine dayanan bir anlaşmazlık söz konusudur. Müştekinin ikamet ettiği ikiz villanın öteki eşinde ofis olarak kullanan Murat Aytaç Ağırlar'ın ortak bahçesi olan bahçede çekim yapmak istedik. Ancak bu çekimlerimiz müştekinin müdahaleleri neticesinde gerçekleşemedi. Gerçekleştirmek istediğimiz çekim bir youtube projesine ilişkindi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.