Haliliye Belediyesinden Yaşlı Kadınlara Sağlık Turu

Haliliye Belediyesinden Yaşlı Kadınlara Sağlık Turu
Haliliye Belediyesi, "Yanınızdayız" sloganıyla başlattığı ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmetinden yararlanan 40 yaşlı kadını, belediyenin...

Haliliye Belediyesi, "Yanınızdayız" sloganıyla başlattığı ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmetinden yararlanan 40 yaşlı kadını, belediyenin bakım hizmeti biriminde yer alan kadın personeller ve refakatçileri ile birlikte Karaali Kaplıcalarına sağlık turuna götürdü.

Başkan Fevzi Demirkol'un "Benim bir belediyem" var anlayışıyla, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi yaşlı ailelere yönelik 2 yılı aşkın süredir sürdürülen evde bakım hizmetinden yararlanan 40 yaşlı kadın, günü birlik olarak Karaali Kaplıcalarına götürüldü.

Evlerinden minibüslerle alınan kadınlara, bakım hizmetinde görevli bayan personeller ve refakatçileri de eşlik etti. Kaplıcadan çıkan kadınlara, daha sonra belediye tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Sağlık turuna götürülen ve evde bakım hizmetinden yararlanan kadınlar, hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Haliliye Belediyesinin "yanınızdayız" sloganı ile başlattığı ve her kesimin taktirini toplayan evde bakım hizmeti kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin kişisel bakımları, evlerinin temizlik ihtiyaçları sağlanıyor.

Haliliye Belediyesinden Yaşlı Kadınlara Sağlık Turu

Haliliye Belediyesinden Yaşlı Kadınlara Sağlık Turu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.