Trafikte Mahsur Kalan Engelli Vatandaşa Siper Olan Motosikletli Kamerada

Trafikte Mahsur Kalan Engelli Vatandaşa Siper Olan Motosikletli Kamerada
İstanbul Mecidiyeköy Meydanda yolun karşısına geçmeye çalışan tekerlekli sandalyedeki engelli vatandaş araçlara yeşil ışığın yanmasıyla bir anda...

İstanbul Mecidiyeköy Meydanda yolun karşısına geçmeye çalışan tekerlekli sandalyedeki engelli vatandaş araçlara yeşil ışığın yanmasıyla bir anda akan trafiğin ortasında kaldı. Araçların arasında kalan engelli vatandaşı sağ salim karşıya geçirmeye çalışan motosikletli vatandaşın seferber olduğu anlar ise kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Şişli Mecidiyeköy'de tekerlekli sandalyeyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan engelli vatandaşın yardımına Kazasız Kul Olmaz Ekibinden Zahrettin Çelik isimli motosikletli koştu. Trafik ışıklarının yeşil yanmasıyla birlikte araçlar hareket edince engelli vatandaş araçların arasında mahsur kaldı. O esnada oradan geçmekte olan Zahrettin Çelik isimli motosikletli engelli vatandaşın yanına giderek, motosikletiyle adeta siper olup trafiği kesti. Motosikletli, kornalar çalıp el işaretleri yaparak trafiği durdurarak engelli vatandaşın karşıya geçmesini sağladı. Yaşanan bu anlar ise Çelik'in kask kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trafikte Mahsur Kalan Engelli Vatandaşa Siper Olan Motosikletli Kamerada

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum