Hamza Hamzaoğlu: ''işimiz Daha Da Zorlaştı''

Hamza Hamzaoğlu: ''işimiz Daha Da Zorlaştı''
Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İşimiz daha da zorlaştı ama zoru başaracağız." dedi.  Hamzaoğlu, Antalya Stadı'nda Trabzonspor'la oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ne söyleyeceğini bilemediğini ifade etti.  Kar
Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "İşimiz daha da zorlaştı ama zoru başaracağız." dedi. 

Hamzaoğlu, Antalya Stadı'nda Trabzonspor'la oynadıkları ve 2-1 kaybettikleri maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, ne söyleyeceğini bilemediğini ifade etti. 

Karşılaşmaya doğru başladıklarını, golü bulduktan sonra takım bütünlüğünü kaybettiklerini belirten Hamzaoğlu, mağlubiyetten dolayı en büyük sorumluluğun kendisine ait olduğunu vurguladı. 

Hamzaoğlu, Trabzonspor'u galibiyetinden dolayı kutlarken, maçta doğru mücadeleyi sergileyemediklerini ve galibiyeti getirecek pozisyonları oluşturamadıklarını belirtti.

Ligde gelecek hafta deplasmanda Gençlerbirliği'yle karşılaşacaklarını hatırlatan Hamzaoğlu, "İşimiz daha da zorlaştı ama zoru başaracağız. Bize gerekli olan puanları önümüzdeki haftalarda alacağız. İnşallah haftaya Gençlerbirliği maçından bugün alamadığımız puanları alıp döneriz." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.