Akbb’den Döşemealtı Belediyesi’ne 3 Ödül

Akbb’den Döşemealtı Belediyesi’ne 3 Ödül
Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'na ilk kez katılan Döşemealtı Belediyesi...

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'na ilk kez katılan Döşemealtı Belediyesi 3 farklı kategori de 1 ikincilik 2 birincilik toplam da ise 3 ödül aldı.

AKBB'nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'nın ödül töreni Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. Törene protokol üyelerinin yanı sıra farklı il ve ilçelerin belediye başkanları katıldı. 3. Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması'nda 5 kategoride 21 belediyenin 55 projesi değerlendirildi.

En fazla ödül alan Belediye Döşemealtı

Döşemealtı Belediyesi, İyi Yönetişim Ve Halkla İlişkiler Çalışmaları Kategorisinde Döşemealtı Gençlik Meclisi (DÖGEM) projesiyle 2.'lik, Alt Yapı Çalışmaları Kategorisinde Şehit Mustafa Gürcan Caddesi projesiyle 1.'lik, yine Üst Yapı Çalışmaları Kategorisinde Ekolojik Kreş Projesiyle 1.'lik elde etti. Döşemealtı Belediyesi yarışmada 3 ödülle en fazla ödül alan belediye oldu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, DÖGEM'in ödülünü almasının ardından sahnede genç vekillerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Genç, yarışmayı düzenleyen birliğe ve jüri üyelerine teşekkür etti ve törene katılan başkanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ödüllerin gerçek sahibi Döşemealtı halkı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, 3.5 yılda 5 ayrı ödül alarak Döşemealtı tarihinde de bir ilki gerçekleştirdi. Başkan Genç, "Döşemealtı'nın gelişime katkı koymak, ilçeye bugüne kadar görmediği tüm hizmetleri getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlçemizin çağdaş ve modern gelişimine katkı sağlayan projelerimizin ödüllendirilmesi de bizi mutlu ediyor. Bize destek veren Döşemealtılı hemşehrilerime ve projelerde emeği geçen mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Döşemealtı Belediyesi daha önce de Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen yarışmada DÖGEM ile Ulusal bir derginin düzenlediği yarışmada da Kent Meydanı projeleriyle 2 ödül almıştı.

Akbb’den Döşemealtı Belediyesi’ne 3 Ödül

Akbb’den Döşemealtı Belediyesi’ne 3 Ödül

Akbb’den Döşemealtı Belediyesi’ne 3 Ödül

Akbb’den Döşemealtı Belediyesi’ne 3 Ödül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.