Harun Tekin Transferinin Maliyeti Belli Oldu

Harun Tekin Transferinin Maliyeti Belli Oldu
Fenerbahçe ile Harun Tekin transferi için anlaşma sağladı ve sarı-lacivertliler, Bursaspor'a 2 milyon Euro bonservis ödeyecek, Harun ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. 29 yaşındaki milli kalecinin bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve kendisini sarı-lacivertli.
Fenerbahçe ile Harun Tekin transferi için anlaşma sağladı ve sarı-lacivertliler, Bursaspor'a 2 milyon Euro bonservis ödeyecek, Harun ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak.

29 yaşındaki milli kalecinin bugün İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi ve kendisini sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Harun Tekin'in ardından Fenerbahçe'de kaleci sayısı 4'e çıktı. Volkan Demirel ve Kameni'nin ardından Berke Özer ve Harun Tekin'in gelişiyle bu bölgede bir şişkinlik oluştu.

Fenerbahçe, transfer sezonunun sonuna kadar Kameni'yi elden çıkarmak için yoğun çaba harcıyor ancak Kamerunlu kaleci Fransa'dan gelen tekliflere rağmen ayrılığa sıcak bakmıyor.

ÖMER ÜRÜNDÜL DİYOR Kİ

Harun yetenekli ve iyi bir kaleci. Her büyük takımın mutlaka iyi bir kaleci alternatifine ihtiyacı vardır.

Volkan Demirel bugüne kadar Fenerbahçe kalesinde başarıyla görev yapmış bir isim. Harun'la aralarında bir rekabet olacağı kesin.

Ama hiç kimse daha şimdiden 'Harun oynayacak, Volkan yedek kalacak' diyemez. Volkan Demirel'in tecrübesi Harun'dan daha fazla. Ayrıca 29 yaşındaki rakibiyle kıyaslandığı zaman Avrupa kulvarında daha çok görev yapmış bir isim.



Bursaspor'dan direkt Fenerbahçe'ye transfer olanlar

Frank Pingel 
Elvir Baliç
Serdar Kulbilge 
Şener Özbayraklı 
Ozan Tufan 
Volkan Şen 
Fernandao 
Harun Tekin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.