Hasan Ali Ve Şener'in Karavanası Slimani'yi Şaşırttı

Hasan Ali Ve Şener'in Karavanası Slimani'yi Şaşırttı
Fenerbahçe'nin 1-0 kaybettiği Yeni Malatyaspor maçında bekler bir hayli aksadı. Hücuma katkıları düşük kalan Hasan Ali Kaldırım ve Şener Özbayraklı ikilisi maç boyunca 10 orta kesti.
Fenerbahçe'nin 1-0 kaybettiği Yeni Malatyaspor maçında bekler bir hayli aksadı.

Hücuma katkıları düşük kalan Hasan Ali Kaldırım ve Şener Özbayraklı ikilisi maç boyunca 10 orta kesti. Bunların sadece 2'si İslam Slimani ile buluştu. Kafa topları ile meşhur olan Slimani, 1 net fırsatta da topu ıskalamıştı 

Sarı lacivertlilerin yeni transferi mağlubiyeti engelleyemezken, fileleri de havalandıramadı ancak gelecek için ümit verdi

SLIMANI İÇİN KİM NE DEDİ?

Rıdvan Dilmen: "Oyuncu yürüyüşünden belli olur derler ya, Slimani'nin yürüyüşünden belli. Fenerbahçe'ye faydalı olacağı belli. Stiline baktığımızda iyi oyuncu."

Ömer Üründül: "Slimani çok yakından tanıdığım bir santrfor. Fiziki düşüş yaşamazsa büyük katkısı olacaktır. Fenerbahçe, Semih Şentürk'ten sonra ilk defa sırtı karşı kaleye dönük oynama özelliği olan bir santrfor buldu"

Phillip Cocu: "Bazı değişiklikler yaptık kadroda. Salı akşamı oynadığımız maç, fiziksel olarak oyuncuların çok yüklenmesi gereken bir maçtı. Taze oyunculara ihtiyacımız da vardı. Slimani'nin ne kadar uzun süre maçı götürebileceğini göreceğiz"

Serdar Ali Çelikler: "Bu ekonomik sıkıntıda, 621 milyon Euro borç ile sadece kur farkıyla 300 milyon lira ek maliyetle yaşanılan ortamda Barış-Berke-Ferdi-Ayew ve Slimani transferleri başarıdır. Ancak Comolli ve futbol şubesi bana göre şu ana kadar en başarısız birim"



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.