Hastalardan Ürkmezer’e Teşekkür

Hastalardan Ürkmezer’e Teşekkür
Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'in talimatı ile uygulamaya koyulan hasta ziyaretleri periyodik olarak gerçekleştirilmeye devam...

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer'in talimatı ile uygulamaya koyulan hasta ziyaretleri periyodik olarak gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Safranbolu Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları her cuma ziyaret ederek, istekleri olup olmadığı soruluyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin temel amacının, hastaları ve yakınlarını hastane ortamında ziyaret ederek moral vermek olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, "Hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum. Büyük bir özveri ile çalışan ve her koşulda vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam eden, sağlık çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum. Bizlerin yapabileceği bir şeyler varsa, ilgili kurum idarecileri ve bizler vatandaşımızın daima yanındayız" dedi.

Hastalar, yapılan ziyaret ve verilen sağlık hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek Ürkmezer'e bu uygulamayı hayata geçirdiği için teşekkür ettiler.

Hastalardan Ürkmezer’e Teşekkür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.