Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt

Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt
Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent Mahallesi'nde altyapısı tamamlanmış noktalarda sıfır asfalt çalışması yürütülüyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından Beykent Mahallesi'nde altyapısı tamamlanmış noktalarda sıfır asfalt çalışması yürütülüyor. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkilerden son durumla ilgili bilgi aldı.

Şehitkamil Belediyesi tarafından ilçenin hızla gelişen mahallelerinden biri olan Beykent Mahallesinde kapsamlı bir asfaltlama çalışması başlatıldı. Asfalt çalışmaları kısa süre içinde tamamlanacak ve yeni modern yollar vatandaşın hizmetine sunulacak. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulundu. Başkan Fadıloğlu, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını söyledi.

Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Beykent 1. bölge ile 2. bölgenin arasında çok yoğun konut yapıldı. Biz bu bölgenin yollarını açtıktan sonra bölgede binalar hızla yükselmeye başladı. İnşaatlar da hızlı bir şekilde devam etti ve vatandaşlarımız evlerine taşındı. Onların su, elektrik, doğalgaz ihtiyaçlarıyla ilgili sıkıntılar da altyapı kuruluşları tarafından giderildi. Bu zaman zarfında altyapı kuruluşlarının çalışmaları dolayısıyla yolların asfaltını yapamamıştık. Şu anda bu noktada altyapısı bitmiş olan noktaların tamamımın asfaltı yapılıyor. Ben, bu bölgedeki vatandaşlarımızdan özür diliyorum. Tabi gönül ister ki biz bu çalışmaları önceden yapalım. Ancak altyapı kuruluşlarının çalışmaları devam ediyordu. Kış ayları öncesi vatandaşlarımızın çamur sıkıntısı yaşamamasını sağlamak adına altyapı kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalıştık. Altyapı kuruluşları bölgedeki çalışmalarını tamamlar tamamlamaz asfalt çalışmalarına başladık. Burada yalnızca asfalt çalışmalarıyla ilgili değil, diğer sosyal donatı alanlarıyla ilgili de çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayarak nitelikli yollar ve sosyal donatı alanlarını vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden yapılan hizmetlerin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt

Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt

Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt

Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt

Önce Altyapı Sonra Sıfır Asfalt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.