Başkan Özakcan, İftarlarda Vatandaşlar Buluşuyor

Başkan Özakcan, İftarlarda Vatandaşlar Buluşuyor
Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahallerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte oruç açıp, halkın isteklerine...

Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, mahallerde düzenlenen iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelerek birlikte oruç açıp, halkın isteklerine kulak veriyor.

Efeler Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayı içerisinde 51 mahallede iftar sofrası kurulacak. 15 bin kişiye ulaşacak olan Efeler Belediyesi iftar sonraları ilçedeki turunçlardan elde edilen turunç şerbeti ile de vatandaşları serinletiyor. Mahallelerdeki iftar programlarına katılarak vatandaşlarla iç içe olan Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, orucunu vatandaşlarla birlikte açıyor. Samimi görüntülerin ortaya çıktığı iftar yemeklerinde kimi zaman da Başkan Özakcan yemekleri bizzat dağıtıyor. İftar sonraları vatandaşların isteklerini dinleyen Özakcan, vatandaşların gönüllerinde taht kurmaya devam ediyor.

Başkan Özakcan'ın her zaman kendilerinin yanlarında olduğunu söyleyen vatandaşlar, Efeler Belediyesi'nin çalışmalarından duydukları memnuniyetleri de dile getiriyorlar.

Başkan Özakcan, İftarlarda Vatandaşlar Buluşuyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.