Canli | Aziz Yıldırım Konuşuyor...

Canli | Aziz Yıldırım Konuşuyor...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, A Spor ekranlarında açıklamalarda bulunuyor.   SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİRFenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Olağan Genel Kurul öncesi yaptığı açıklamalar şu şekilde; ''3 TEMMUZ'DA AYAK SESLERİ VARDI''Fenerbahçe 3 Temmuz gibi ö.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, A Spor ekranlarında açıklamalarda bulunuyor.
 
SAYFA SÜREKLİ GÜNCELLENMEKTEDİR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Olağan Genel Kurul öncesi yaptığı açıklamalar şu şekilde; 

''3 TEMMUZ'DA AYAK SESLERİ VARDI''

Fenerbahçe 3 Temmuz gibi önemli bir olay yaşadı. Türkiye'de aynı olayı 15 Temmuz'da yaşadı. 3 Temmuz'da bunun ayak sesleri vardı. Fenerbahçe yükselişteyken 3 Temmuz başımıza geldi. Fenerbahçe üzerinden Türk sporunu ele geçirmek istediler. Parasal girdiden pay almayı istiyorlardı. Bunu da Fenerbahçe üzerinden ele geçirmeye çalıştılar. İçeride bir yıl hapis yattık. Keyfimiz yerinde miydi? Hayır. Biz bu şikeyi yapmadık diye devam ettik. 

''BUNU YAPAMAZSAK ŞİKE YAPTI DİYE TARİHTE KALIR''

Siz şikecisiniz diye taciz edildi Fenerbahçeliler. Ne şikesi? Memleket elden gidiyor dedim ben. FETÖ örgütünden dolayı bunu dedim. O zaman yanlış anlaşılmıştı bu dediklerim. Sonradan herkes 15 Temmuz'da gördü. UEFA ile TFF ile hesaplaşacağız. Fenerbahçe'nin zararlarını kimse ödeyemez. Ödemek için 2 Temmuz'a dönmemiz lazım. Bu hesaplaşmayı yapmazsak, maddi kayıpları karşılayamazsak 50-100 sene sonra da 'Fenerbahçe şike yaptı' diye tarihte kalacaktır. Çatır çatır paraları alırsak hem bütçeyi düzelteceğiz hem de Fenerbahçe'nin üzerindeki kara lekeyi kaldıracağız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.