Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! Bakan Soylu duyurdu: İki terörist etkisiz hale getirildi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde patlama! Bakan Soylu duyurdu: İki terörist etkisiz hale getirildi
Hatay’ın İskenderun ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada patlama meydana geldi. Teröristlerden biri etkisiz hale getirilirken, kaçan terörist de yakalanarak etkisiz hale getirildi. Hatay Valisi Rahmi Doğan, yaşanan çatışma ve ardından meydana gelen patlamada can kaybı yaşanmadığını duyurdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'da yaptığı açıklamada "Aferin kahramanlarımıza . İkisi de elde hikayesini anlatacağız" diyerek aranan diğer teröristin de etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Olay, İskenderun ilçe merkezi Pac Meydanı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İskenderun ilçesinde polis ekipleri Payas'ta uygulama noktasına saldırı girişiminde bulunan teröristlerin bulunduğu otomobili takibe aldı.

Otomobilde bulunan 2 terörist ile polis ekipleri arasında çatışma çıktı. Çatışma sırasında patlama meydana gelirken, olayda İskenderun İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı ve 2 vatandaş yaralandı. Teröristlerden biri etkisiz hale getirilirken, diğeri ise kaçtı. İskenderun ilçesindeki bir meslek lisesinde sıkıştırılan terörist, emniyet ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.