Hatır için şirket devraldı, hapse girdi

Hatır için şirket devraldı, hapse girdi
İzmir’de yaşayan Gülfem Ş. (34), iddiaya göre beraber büyüdüğü kuzeninin ricası üzerine İstanbul’daki bir şirketi hatır için devraldı.

Genç kadın, soruşturma kapsamında olan şirketin sahibi olarak gözüktüğü için tutuklandı. Gülfem Ş.'nin eşi Caner Ş., “Ne kadar güven de duyulsa, akrabamız da olsa bu tür işlere girilmemesi gerekiyormuş. Bizim 2,5 yaşında bir kızımız var. Kızım annesinin saçını tutarak uyurdu, şimdi benim saçımı tutarak uyuyor. ‘Annem nerede?' diye sorunca ‘okulda' dedik. Kızım annesini okula gitti sanıyor” dedi.

İzmir'de eşi ve 2,5 yaşındaki kızıyla yaşayan Gülfem Ş.'nin, beraber büyüdüğü halasının kızı A.B.'ye hatır için yardım etti; ancak başına gelmeyen kalmadı. İddiaya göre Gülfem Ş.'nin kuzeni A.B. ve A.B.'nin eşi V.Y.B., “Bir akrabamızın şirketini devretmesi gerekiyor. Biz memur olduğumuz için şirketi devralamıyoruz. Sen bu şirketi devralır mısın? 2 ay sonra tekrar devredersin” dedi. Devir işleminden herhangi bir sorun çıkmayacağını düşünen Gülfem Ş., bu ricayı kırmayarak İstanbul'da bulunan şirketin devir işlemleri için kuzenine vekalet verdi. Şirketi 2019 yılının kasım ayında devralan Gülfem Ş., 2018'den bu yana soruşturma kapsamında olan şirketin sahibi olarak gözüktüğü için aralık ayında tutuklanarak Bakırköy Cezaevine gönderildi. Gülfem Ş.'nin eşi Caner Ş., büyük bir mağduriyet yaşadıklarını belirtirken, Avukat Levent Kahya da hatır için yapılan devir işlemleri konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.