Havalimanında Başörtülü Kadınlara Hakaret Eden Kişi Gözaltına Alındı

Havalimanında Başörtülü Kadınlara Hakaret Eden Kişi Gözaltına Alındı
Atatürk havalimanında başörtülü vatandaşlara yönelik hakaret içerikli çektiği video ile gündeme gelen Bülent Kökoğlu gözaltına alındı. YAYINLADIĞI VİDEO SONRASI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI Başörtülülere hakaret videosunun sosyal medyada yayınlanması ardından Bakır.

Atatürk havalimanında başörtülü vatandaşlara yönelik hakaret içerikli çektiği video ile gündeme gelen Bülent Kökoğlu gözaltına alındı.

YAYINLADIĞI VİDEO SONRASI HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Başörtülülere hakaret videosunun sosyal medyada yayınlanması ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bülent Kökoğlu hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Soruşturma çerçevesinde hakkında gözaltı kararı verilen Kökoğlu emniyette sorguya alındı. Şüpheli, yarın 'Halkı kim ve düşmanlığa tahrik' suçlaması çerçevesinde adliyeye çıkarılacak.

NEFRET KUSMUŞTU

İstanbul Atatürk Havalimanında çektiği video ile başörtülülere ahlaksız ve terbiyesiz diyen bir Bülent Kökoğlu dindarlara nefret kusmuştu. Her yerde pis başörtülüler, kara Fatmalar, Ninjalar var diyen kişinin sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.