Roman Neustadter'den Transfer Açıklaması

Roman Neustadter'den Transfer Açıklaması
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter, Rusya Milli Takımı'nın kampında transfer itirafında bulundu.
 
Fenerbahçe'nin savunma oyuncusu Roman Neustadter, Rusya Milli Takımı'nın kampında transfer itirafında bulundu. Güney Kore ile hazırlık maçında karşılaşacak Rusya'nın kadrosunda yer alan Roman Neustadter, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"SPARTAK MOSKOVA, BENİMLE İLGİLENDİ"

Alman asıllı Rus futbolcu, yaz transfer döneminde Spartak Moskova'ya gideceği yönündeki haberlerle ilgili konuştu. Spartak Moskova'nın kendisiyle ilgilendiğini açıklayan Roman Neustadter, "İnsanlar bu konuda çok şey yazdı, çok şey söyledi. Spartak Moskova, benimle ilgilendi. Ancak somut bir konuşma olmadı" dedi.

Rusya Milli Takımı ile ilgili de konuşan Neustadter, 26 yaşındaki forvet oyuncusu Alexander Kokorin'in önemli bir golcü olduğunu söyledi.

Ayrıca Güney Kore maçıyla ilgili görüşlerini paylaşan Neustadter, "Tottenham'da forma giyen Heung Min Son, Güney Kore'nin en tehlikeli ismi. Almanya'da Leverkusen ve Hamburg gibi takımlarda oynadı, onunla birçok kez rakip olduk. Ona yakın oynamalıyız ve topla buluştuğu anda baskı uygulamalıyız" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.