Hdp'li İmam Taşçıer'den 'kürtler İstanbul'da Ak Parti'ye Oy Verebilir' Sözlerine Açıklama

Hdp'li İmam Taşçıer'den 'kürtler İstanbul'da Ak Parti'ye Oy Verebilir' Sözlerine Açıklama
Dün Rudaw'a konuşan HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, "Kürtler İstanbul'da AK Parti'ye oy verebilir" dedi.

Dün Rudaw'a konuşan HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, "Kürtler İstanbul'da AK Parti'ye oy verebilir" dedi. Sözlerine dair sosyal medyadan açıklama yapan Taşçıer, "Kastım şu; hangi güç Kürt sorununa samimi politikalar üretir ve demokrasi cephesi için partimizle ortaklaşırsa, Kürtler de onlarla ittifak yapar" dedi.

Dün İstanbul seçimlerine ilişkin Erbil merkezli Rudaw'ın Diyarbakır Temsilcisi Maşallah Dekak'a değerlendirmelerde bulunan HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer, "Kürtlerin oyu çantada keklik değil. Kim Kürt sorununun çözümü için adım atarsa Kürtler ona oy verebilir. AKP adım atacaksa AKP'ye verir" dedi.

HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer

"'KÜRTLER AKP'YE OY VERECEK' SONUCU ÇIKARILAMAZ"

Twitter hesabından açıklama yapan Taşçıer, "Röportajımdan 'Kürtler AKP'ye oy verecek' sonucu çıkarılamaz. Kastım şu; hangi güç Kürt Sorunu'na samimi politikalar üretir ve demokrasi cephesi için partimizle ortaklaşırsa, Kürtler de onlarla ittifak yapar. İst. seçimi için partimiz, demokrasi güçleriyle karar verecek" ifadelerini kullandı.

İşte o tweet;

HDP Milletvekili Taşçıer: Kürtler İstanbul'da AK Parti'ye Oy VerebilirHDP Milletvekili Taşçıer: Kürtler İstanbul'da AK Parti'ye Oy Verebilir İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.