Myp Lideri Yılmaz’dan Bahçeli’ye Koray Aydın Çağrısı

Myp Lideri Yılmaz’dan Bahçeli’ye Koray Aydın Çağrısı
Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak, "Başta Koray Aydın olmak üzere partiden...

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulunarak, "Başta Koray Aydın olmak üzere partiden uzaklaştırdığı isimleri geri toplamalıdır" dedi.

MYP Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çağrıda bulundu. Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan MYP Lideri Yılmaz, "Devlet Bahçeli barajla uğraşmak yerine kongre öncesi başta sayın Koray Aydın olmak üzere partiden uzaklaştırdığı isimleri geri toplamalıdır. Bu süreçte de MHP güç kaybetmesin arzusu taşıyorsa tek çaresi var ihraç edip uzaklaştırdığı isimleri evvela Koray Aydın'ı geriye davet etmelidir. Koray Aydın eğer yeni oluşumdan ayrılırsa Bahçeli de millette iyi biliyor ki yeni oluşum da Akşener de hikaye olur. Burada Bahçeli baraj konusunda feryat etmek yerine," buyurun gelin MHP çatısı altında siyasetinizi yapın" diyebilmelidir" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.