Gökpınarspor Lideri Devirdi

Gökpınarspor Lideri Devirdi
Bilecik 1. Amatör Lig 8'inci hafta açılış maçında Gökpınarspor, kendi saha ve seyircisi önünde namağlup grup liderini devirdi.

Bilecik 1. Amatör Lig 8'inci hafta açılış maçında Gökpınarspor, kendi saha ve seyircisi önünde namağlup grup liderini devirdi.

Bilecik 1. Amatör Lig 8'inci hafta açılış maçında Gökpınarspor, 7'de 7 yaparak grup lideri olan 1308 Osmaneli Belediyespor'u 2-1 yenerek, taraftarlarını sevince boğdu. Bilecik Sentetik Sahada başlayan müsabaka öncesi stadın tek tribününün boyanması dolayısıyla maçı izleyen yaklaşık 150 kişi maçı tel örgüler arasından izledi. Maçın orta hakemi Sevindik Çetinkaya'nın başlama düdüğü ile başlayan müsabakada iki takım oyuncuları birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştılar. Karşılıklı ataklar sonuçsuz kalırken maçın 40'ıncı dakikasında ev sahibi Gökpınarspor yakaladığı bir pozisyonda takımın golcüsü Burak Göçtü topu filelere göndererek, takımın 1-0 öne geçirdi. Bu gol sonrası ataklarını hızlandıran 1308 Osmaneli Belediyespor maçın 44'üncü dakikasında Ahmet Kelemcioğlu ile durumu 1-1'e getirdi. Bu gol aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. Maçın ikinci yarısına iyi başlayan Gökpınarspor maçın 60'ıncı dakikasında Burak Göçtü yakaladığı bir pozisyonda topu filelere göndererek durumu 2-1'e getirdi. Bu gol sonrası iki takım orta saha ikili mücadele şeklinde bir oyun sergilerken, daha atak bir oyun sergileyen 1308 Osmaneli Belediyespor yakaladığı pozisyonları sonuçlandıramadı. Maçın 80'inci dakikasında bir ara topunda kaleci ile karşı karşıya kalan Burak Göçtü topu kalecinin sol tarafına geçerek açısını kaybetti. Daha sonra topu ceza sahasına ortalayan Burak Göçtü yüzde yüzlük golü kaçırarak, hattrick şansını kaybetti. Maçın son 5 dakikasında uzun toplarla gol arayan 1308 Osmaneli Belediyesporlu oyuncular Gökpınarspor kalecisini geçemediler. Maç Gökpınarspor'un 2-1'lık üstünlüğü ile sonuçlanırken, 1308 Osmaneli Belediyespor antrenörü maç sonunda maçın orta hakemi Sevindik Çetinkaya'ya uzun süre itiraz etti. Bu galibiyet ile 8'inci haftada puanın 10'a çıkaran Gökpınar maç sonunda galibiyeti taraftarlarıyla kutladı. 1308 Osmaneli Belediyespor ise bu mağlubiyetle ligdeki ilk puan kaybını yaşadı.

"İyi mücadele ettik"

Maç sonunda maçı değerlendiren Gökpınarspor Antrenörü Cihan Uysal, sahada iki takımında iyi mücadele sergilediklerini belirterek, "Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Bu maç öncesi 4 mağlubiyet, 2 galibiyet ve 1 beraberlik ile 7 puanla 9'uncu sıradaydık. Bu maça takım olarak iyi hazırlandık. Bugün takım olarak iyi mücadele ederek kazandık. Son dakikalar sıkıntılı geçti. Burak Göçtü'nün karşı karşıya yakaladığı pozisyon gol olsa maç o an bitecekti. Karşı takımı da kutlarım. Bu galibiyet Kulüp Başkanımı Ufuk Çakmak ve yönetim kurulu üyelerimize geldin" dedi.

Gökpınarspor Lideri Devirdi

Gökpınarspor Lideri Devirdi

Gökpınarspor Lideri Devirdi

Gökpınarspor Lideri Devirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.