Başkan Doğan, Erbakan Vakfı’nı Ağırladı

Başkan Doğan, Erbakan Vakfı’nı Ağırladı
Erbakan Vakfı İl Hanım Komisyonu Başkanı Meryem Tan ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

Erbakan Vakfı İl Hanım Komisyonu Başkanı Meryem Tan ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret ettiler.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Erbakan Vakfı Kocaeli İl Hanım Komisyonu Başkanı Meryem Tan ve yönetim kurulu üyeleri Fatma Büyükbaş, Kadriye Ilıca ve Hülya Aydınlı'yı makamında ağırladı. Ziyarette Meryem Tan, vakıflarının faaliyetleri hakkında Başkan Doğan'a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür eden Başkan Doğan, "Hanımların sivil toplum örgütleri içerisinde bulunması sevindirici. Devletin, bakanlıkların ya da belediyelerin elinin uzanamadığı yerlere uzanıyorlar, göremediği yerleri görüyorlar. Bu anlamda yarı kamu hizmeti yapıyorlar. Bir bakıma bizim işimizi de yapmış oluyorlar. Osmanlı'ya baktığımız zaman, Avrupa'da sivil toplum örgütü kelimeleri telaffuz bile edilmeden bizim atalarımız vakıflar üzerinden devletin bütün sosyal faaliyetlerini yapmışlar, Dünyaya bir anlamda sosyal devlet kültürünü öğretmişiz. Bizim atalarımız, geleneğimiz bu işi en güzel şekilde yapıp örnek olan bir değerler topluluğudur" dedi.

"Son dönemlerde vakıfların çoğalması bizi memnun ediyor" diyen Başkan Doğan, "Adının da Erbakan olması çok daha anlamlı oluyor. Erbakan hocamızın mekanı cennet olsun. Bulunduğu dönem içerisinde yaptığı hizmetleri için minnet duyuyorum. Keşke daha fazla kişi anlayabilseydi. Erbakan ismi milli manevi anlamda değerler ve mücadeleler konusunda hatırlatan vurgulayan bir kavram. Vakfımıza başarılar diliyoruz. Her zaman sizlere destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.