Helin Palandöken'in Babası Dava Sonrası İlk Kez Konuştu: Az Da Olsa Ferahladım

Helin Palandöken'in Babası Dava Sonrası İlk Kez Konuştu: Az Da Olsa Ferahladım
Helin Palandöken'in babası duruşma sonrası basın açıklaması yaptı.

Helin Palandöken'in babası duruşma sonrası basın açıklaması yaptı. Acılı baba Nihat Palandöken "Tek hedefimiz caydırıcı ceza idi. Türkiye'ye örnek olacak bir ceza lazımdı. Biz o cezayı yakaladık ama tabii ki, içimiz soğumaz. Evladımız gitti, her zaman, her yerde onun izi vardır. Ama iyi ceza aldı, sevindik. Az da olsa ferahladım" dedi.

"İYİ CEZA ALDI, SEVİNDİK"

Helin Palandöken'in babasıu Nihat Palandöken, "Ağırlaştırılmış ceza almasıydı, iyi hal indirimi almamasıydı. Tek hedefimiz caydırıcı ceza idi. Türkiye'ye örnek olacak bir ceza lazımdı. Biz o cezayı yakaladık ama tabii ki, içimiz soğumaz. Evladımız gitti, her zaman, her yerde onun izi vardır. Ama iyi ceza aldı, sevindik. Az da olsa ferahladım" dedi.

"BU ÇOCUKLAR ÖLMESİN"

Açıklamadan sonra Leyla Aydemir ve Eylül Yağlıkara'nın fotoğraflarını eline alan Nihat Palandöken, "İşte bu çocuklar ölmesin. Hadi benim kızım aşıktı, bu kız daha süt emiyordu" dedi.

Liseli Helin Palandöken'in Öldürülmesi ile İlgili Sanık Mustafa Yetgin'e Ağırlaştırılmış Müebbet VerildiLiseli Helin Palandöken'in Öldürülmesi ile İlgili Sanık Mustafa Yetgin'e Ağırlaştırılmış Müebbet Verildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.