Her Kadının Seveceği Yaratıcı Ipuçları

Her Kadının Seveceği Yaratıcı Ipuçları
Eskiyen rujlarınız çöp olmayacakEskiyen veya artık kullanmadığınız kuruyan rujlarınızı eski formuna kavuşturmak mümkün.

Eskiyen rujlarınız çöp olmayacak

Eskiyen veya artık kullanmadığınız kuruyan rujlarınızı eski formuna kavuşturmak mümkün. Rujunuzu ısıttığınız zaman renk dolgusunun yeniden kıvam aldığını ve rujunuzun aldığınız günkü gibi olduğunu göreceksiniz


Kirpik kıvırıcınızı kullanmadan önce fön makinesiyle ısıtın

Kirpik kıvırıcısı kullanıyorsanız aletinizi kullanmadan önce fön makinesiyle ısıtın veya sıcak suyun altında bir süre bekletin. Kirpikleriniz için çok daha etkili bir görünüm sağlayacak olan bu uygulamadan vazgeçmeyeceksiniz.


Siyah noktalarla savaşan en etkili ürün

Siyah noktalar için tercih ettiğimiz ürünleri unutun… Yüzünüzü temizledikten sonra problemli bölgeye vazelin uygulayın. Streç filmle problemli bölgenin üstünü kapatıp 5 dakika bekletin. Bu işlem sonrasında siyah noktalarınız iz kalmadan kolayca temizlenecek.


Maskaralarınızın kirpiklerinize zarar vermesini engelleyin

Vazgeçemediğimiz makyaj malzemeler listesinin en başında gelen maskararalar kirpiklerimize zarar verir. Bu zararı en az seviyeye indirerek kirpiklerinizi korumanız için maskaralarınızın içine aloevera jeli- suyu ekleyin. Bu sayede hem makyajınız daha etkili görünecek hemde kirpikleriniz zarar görmeyecek.


Tırnak makaslarınıza bant yapıştırın

Tırnaklarınızı daha düzgün bir biçimde kesmek için, tırnak makaslarınıza bant yapıştırın. Bu basit tüyo ile tırnaklarınızı daha düzgün keseceğiniz gibi, etrafa saçılmalarını da önleyeceksiniz.


Makyaj fırçalarınızın ömrünü uzatın

Makyaj fırçaları sık sık temizleme gerektirdikleri için zamanla formundan uzaklaşıp deforme olabilirler. Yıkadıktan sonra dik bir şekilde kurutmanız buna engel olacaktır.


Kütikülleriniz için dudak nemlendiricisi

Dudak nemlendirici rujlar tırnak kütiküllerinizi yumuşatmak için neredeyse en etkili üründür. Tırnak kütiküllerinize krem yerine düzenli olarak dudak nemlendirici uygulayın. Yumuşatarak ekstra nemlenmesini sağlayacaktır.


Yüzünüze asla havlu kullanmayın

Büyük ama çok etkili bir ipucu! Yüzünüzü temizledikten sonra havlu kullanmayın ve yüzünüz ıslakken nemlendirici krem uygulayın. Bu uygulama cildinizin kremi daha başarılı bir şekilde emmesini sağlar ve daha yumuşak bir cilde kavuşmanızı sağlar.


Biten ürünlerinizin ömrünü uzatın

Özellikle tüplerde yer alan ürünleri bitmeye yakın kullanmakta zorlanırız. Ayrıca içinde bir miktar daha olduğunu bildiğimiz halde pes eder, yenisine koşarız. Bu durumlarda bitmeye yakın ürününüzü saç kurutma makinesiyle ısıtmanız son damlasına kadar kullanmanızı sağlayacaktır.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.