Aliağa’da Asfalt Harekatı

Aliağa’da Asfalt Harekatı
Nisan ayında başlattığı dev asfalt hamlesi ile ilçe geneline yaklaşık 85 bin ton sıcak asfalt seren Aliağa Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını Yeni...

Nisan ayında başlattığı dev asfalt hamlesi ile ilçe geneline yaklaşık 85 bin ton sıcak asfalt seren Aliağa Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını Yeni Mahalle'ye taşıdı.

Belirlenen program çerçevesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi uhdesinde bulunan tüm cadde ve sokaklar dahil, yaklaşık 340 bin metre karelik alanı sıcak asfaltla buluşturan Aliağa Belediyesi, Yeni Mahalle'de adeta asfalt harekatı başlattı. Asfaltlama faaliyetlerine 662 sokaktan başlayan belediye ekipleri, çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin bozuk yol kalmayıncaya kadar sürdürmeyi hedefliyor.

Çeşitli firmaların yaptığı altyapı çalışmaları nedeniyle adeta köstebek yuvasına dönen ve yama yapılan Aliağa yollarının modern bir görüne kavuşturulması için çalışmalarına devam eden Aliağa Belediyesi; Yalı, Kültür, Siteler, Atatürk, Yeni Şakran, Helvacı, Kazım Dirik ve Kurtuluş mahallelerindeki çalışmalarının ardından Yeni Mahalle'nin bozuk olan sokak ve caddelerini de sıcak asfalta kavuşturdu.

Aliağa’da Asfalt Harekatı

Aliağa’da Asfalt Harekatı

Aliağa’da Asfalt Harekatı

Aliağa’da Asfalt Harekatı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.