Heyelan anı saniye saniye kaydedildi

Heyelan anı saniye saniye kaydedildi
Muş’un Varto ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan anı cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi. Varto ilçe merkezine yaklaşık 14 kilometre uzaklıktaki 7 köy ve 5 mezraya ulaşımı sağlayan Dallıöz grup köy yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, 7 köy ve 5 mezra yolu da ulaşıma kapandı. Yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları metrelerce yükseklikten kara yoluna düştü....

Muş’un Varto ilçesinde etkili olan şiddetli yağışlardan dolayı meydana gelen heyelan anı cep telefonu kamerası tarafından anbean kaydedildi.


Varto ilçe merkezine yaklaşık 14 kilometre uzaklıktaki 7 köy ve 5 mezraya ulaşımı sağlayan Dallıöz grup köy yolunda heyelan meydana geldi. Heyelan anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, 7 köy ve 5 mezra yolu da ulaşıma kapandı. Yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları metrelerce yükseklikten kara yoluna düştü. Şans eseri heyelan anında kara yolundan araç geçmemesi muhtemel felaketi önledi.


Heyelan anı ise bölgede bulunan il özel idaresi ekipleri tarafından cep telefonu kamerası ile saniye saniye kaydedildi.


Ekipler, heyelandan dolayı kapanan köy yolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürüyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.