Hıncal Uluç'tan Selçuk İnan'a Çağrı; "kaç Git Selçuk"

Hıncal Uluç'tan Selçuk İnan'a Çağrı; "kaç Git Selçuk"
Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, yıllık maaşından %50 oranında bir indirim yaparak Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanan Selçuk İnan hakkında bir yazı kaleme aldı.
Sabah Gazetesi yazarlarından Hıncal Uluç, yıllık maaşından %50 oranında bir indirim yaparak Galatasaray ile olan sözleşmesini uzatmaya hazırlanan Selçuk İnan hakkında bir yazı kaleme aldı. Selçuk İnan'ın taraftar baskısında olmasından dolayı Galatasaray'dan ayrılması gerektiğini ifade eden Uluç, "Galatasaray'dan kaç git Selçuk" dedi. Uluç'un yazısından dikkat çeken bölüm şu şekilde;

Ve de tam şu kritik lig ve kupa günlerinde medyaya sızdırılan habere bakar mısınız? Galatasaray, Selçuk'la ya geçmiş yılların hatrına sözleşme yenileyecek, ya da serbest bırakılacakmış.. Selçuk, Galatasaray ve Milli Takım'ın gözdesi, bu ülkenin yaşayan en iyi oyun kurucu ön liberosu iken Fatih Hocam ve Ultraslan denenler tarafından köreltildi ve yok edildi.

Sevgili Selçuk. Futbol yaşının en verimli çağındasın. Sözleşme teklif edilse bile sakın Galatasaray'da kalma.. Git.. Başakşehir'i de, Beşiktaş'ı da, Fener'i de seni hem de nasıl kaparlar.. Sen de hem de nasıl coşku ve yepyeni heyecanla oynar, Selçuk'un ne olduğunu, tribündeki paralı askerler dahil, dost düşman herkese gösterirsin.

Yeter ki sana inanan, arkanda duran bir Hocan olsun!. Bu Fatih Hocam'la iyice çöker, iyice bitersin Selçuk.. Bak sırf Fatih Hocam istemediği için bugün başka takımlarda oynayanlara bak.. Burak'a, Emre'ye Serdar Aziz'e, hatta bak, şimdi ne kadar mutlu oynayan Arda'ya bak.. O Burak'a mesela daha ne goller attırırsın sen! Selçuk'un kim olduğunu kanıtlamadan sakın bırakma futbolu.. Galatasaray'dan ayrıl, Milli Takım da seni bekliyor, soyadın gibi İnan!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.