Hıradağı: "Değerlerimiz İçin Azimle Görevimizi İfa Ediyoruz"

Hıradağı: "Değerlerimiz İçin Azimle Görevimizi İfa Ediyoruz"
İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hıradağı Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Akdeniz Bölge Birincisi olan...

İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hıradağı Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışmasında Akdeniz Bölge Birincisi olan Muhammed Enes Kıranşal'ın başarısından gurur duyduklarını söyledi.

Hıradağı, derneğin başkan yardımcısı Recep Çalışkan ile Adana Seyhan İmam Hatip Lisesi Müdürü Seyfullah Sarıaslan'ı ziyaret ederek elde edilen başarıdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Hıradağı, "Adanamız için gurur verici olan bu başarıdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz. Ben ve Başkan Yardımcımız Recep Çalışkan da İmam hatip okullarından mezun olduk. Bu güzide okullarımızdan yetişen nice başarılı öğrencilerle birlikte bizler de bulunduğumuz mevkilerde Hak yolunda değerli hocalarımızdan öğrendiğimiz değerlerimiz için azim ve kararlılıkla görevlerimizi ifa ediyoruz. Buradan yetişecek gençlerimiz de yarınlarda bu ülkeye ve ümmete hayırlı hizmetlerde bulunacaklar inşallah. Muhammed Enes Kıranşal kardeşimiz bizleri gururlandırdı. Bu sevinci sizlerle paylaşmak için buradayız" dedi.

İmam Gazali Hıradağı ve Recep Çalışkan daha sonra Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Necla Kayıklık'ı ziyaret etti. Burada 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programının açılışı gerçekleştirildi. Okul Müdürü Necla Kayıklık, "17 Ekim 2017 tarihinde başvuruları başlayan 4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı ile toplumda bilim kültürünün yaygınlaştırılması, ülkemizin kalkınması, refaha kavuşması ve sevgili çocuklarımızın çağın gerektirdiği bilgi donanımına kavuşmasına yönelik çalışmalar yapılmaktadır" dedi.

Hıradağı ve Çalışkan ardından Yaşar Rukiye Kısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İzzet Sarıkaya'yı ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.