Bbp’den Doğan’a Kongre Daveti

Bbp’den Doğan’a Kongre Daveti
KOCAELİ(İHA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Uyar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek önümüzdeki Pazar...

KOCAELİ(İHA) – Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Serhat Uyar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ederek önümüzdeki Pazar günü yapılacak kongrelerine davet etti.

Ziyarette BBP İl Başkanı Duyar'ın yanı sıra Gebze İlçe Başkanı Zülfikar Şahin ve Alperen Ocakları Başkanı Baran Aslan da yer aldı. Ziyarette açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Siyasette amaç ülkeye hizmet olsun yeter ki. Büyük Birlik Partisi ile aslında çok örtüşen yönlerimiz var. Özellikle vatanın kritik iç ve dış saldırılara maruz kaldığı bu dönemlerde ülke içerisinde ülkenin bekasına, değerlerine, vatanın bütünlüğüne sahip çıkacak, birlik beraberliği koruyacak düşüncelerin her alanda gerekliliği büyük önem taşıyor. Siyaseten farklı görüşlerimiz olsa da mesele vatan olunca ortak hareket etmesini biliyoruz. Davet için teşekkür ediyorum. Büyük Birlik Partisi'nin kongresinde olmaktan mutluluk duyarız" dedi.

BBP İl Başkanı Serhat Duyar da, "15 Ekim Pazar günü Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde kongremizi gerçekleştireceğiz, Kongremize Genel Başkanımız Mustafa Destici de katılacak Bir bayram havasında, şenlik havasında kongremizi gerçekleştirmek istiyoruz. Belediye Başkanımızı da kongremizde görmek bizi mutlu edecek" şeklinde konuştu.

Bbp’den Doğan’a Kongre Daveti

Bbp’den Doğan’a Kongre Daveti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.