41 Genç’in Öğrencileri Üniversiteli Oldu

41 Genç’in Öğrencileri Üniversiteli Oldu
Gebze Belediyesinin "41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi" projesinin katılımcı öğrencileri üniversite sınavlarında başarı göstererek projenin başarısını...

Gebze Belediyesinin "41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi" projesinin katılımcı öğrencileri üniversite sınavlarında başarı göstererek projenin başarısını kanıtladılar.

İsmini Kocaeli'nin plaka kodundan "41" den alan 41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi projesinin katılımcı öğrencileri gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projelerinin yanı sıra, eğitim alanında da büyük bir başarıya imza attı. 2015 ve 2016 yılları içerisinde projeye dahil olan geçlerden 44 öğrenci, Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinde eğitimlerine başladı.

Gebze Belediyesi tarafından hayat geçirilen proje kapsamında geleceğin liderleri olan gençlere; kültür, sanat, bilim, yönetim, kişisel gelişim, farkındalık ve sosyal sorumluluk alanlarında eğitimler verildi. Gerçekleşen eğitimler sırasında gençlerin öncelikli olarak kendilerini tanımaları ve güçlerini keşfedip doğru yönde kullanmaları konusunda yardımcı olundu. Lise 2 ve 3. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleşen projenin katılımcı öğrencileri, üniversiteye giriş sınavlarında da büyük bir başarıya imza attı.

41 Genç 41 Gelecek Liderlik Eğitimi projesinin 2015 yılı katılımcı öğrencilerinden 12'si üniversiteye yerleşme sınavlarında başarı gösterdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.