"aykut Kocaman Yüzde 90 Ayrılıyor"

"aykut Kocaman Yüzde 90 Ayrılıyor"
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ile gelecek sezon devam edilip edilmeyeceği konusu gün geçtikçe olumsuza doğru gidiyor. Bilindiği gibi Kocaman, istifasını cuma günü yazılı olarak ileteceğini, mektubu değerlendirip değerlendirmeme konusunu 3 Haziran sonrasında seçilecek yönetime bırak.
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman ile gelecek sezon devam edilip edilmeyeceği konusu gün geçtikçe olumsuza doğru gidiyor.

Bilindiği gibi Kocaman, istifasını cuma günü yazılı olarak ileteceğini, mektubu değerlendirip değerlendirmeme konusunu 3 Haziran sonrasında seçilecek yönetime bırakacağını ifade etmişti. Ancak dün itibarıyla sarı-lacivertli kulübe Aykut Kocaman cephesinden mektup ulaşmadığı öğrenildi.

ALİ KOÇ YABANCI HOCADAN YANA

Mektup konusundaki belirsizlik sürerken, "Kocaman gelecek sezon Fenerbahçe'nin başında olacak mı?" sorusunun yanıtı şu an için "Yüzde 90 hayır" şeklinde. Başkan adayı Ali Koç'un seçilmesi halinde yabancı bir hoca ile yoluna devam edeceği, Aykut Kocaman'a teşekkür ederek yolları ayıracağı ifade ediliyor. Mevcut başkan Aziz Yıldırım ise daha önce Kocaman'la devam sinyali vermişti.

KUPADAN DOLAYI TEPKİ VAR

Ancak Türkiye Kupası'nın kaybedilmesinin ardından gelen tepkiler nedeniyle Aziz Yıldırım cephesi de Kocaman ile yola devam etme konusunda pek istekli değil.

Bu durumda kim seçilirse seçilsin, Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de devam etme ihtimali hayli azalıyor. Bugünkü tablo, ikinci kez Fenerbahçe'nin başına gelen Kocaman'ın bu macerasının bir sezon süreceğini gösteriyor

İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.