HTC M10 Parfume'den Sızıntı

HTC M10 Parfume'den Sızıntı
hTC M10 yeni sızıntı..

Akıllı telefon dünyasının öncülerinden olan ve son yıllarda inişli çıkışlı bir görüntü sergileyen HTC, merakla beklenen amiral modeli parfume kod adlı htc one M10'dan sızıntı vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl One M9 modeliyle mobil teknoloji meraklılarına hayal kırıklığı yaşatan ve M8 ile yaşadığı çıkışı sürdüremeyen firma bu yıl değiştirdiği tasarım çizgisiyle bu sefer beklentileri karşılamak istiyor.

htc-one-m10.jpg

Ortaya çıkan görseller doğruysa firmanın M10 modelinde yıl içerisinde tanıttığı A9 modelinin tasarım çizgisini devam ettirdiği görünüyor. İphone 6 ya benzerliği ile eleştirilen A9'dan farklı olarak arka tasarımında daha kendine has çizgiyi kullanan One M10, ön yüzeyde daha ince çerçevelerle dikkat çekiyor. Çoğu kullanıcının şikayet ettiği siyah banlar böylece ortadan kalkmış diyebiliriz. Ayrıca ekran kullanım oranının da artması göze hoş görünüyor.

Qualcomm'un son işlemcisi snapdragon 820'i kullanacak olan One M10, grafik birimi olarak Adnero 530'u kullanacak. 4 Gb ram kullanacağı da sızan haberler arasında.

Ön kamarada 5 ultrabipsel, arka kamerada 12 ultrapiksel çözünürlüklü lazer otofokuslu kamera kullanılacak.

Ekranın 5.2 inç ve Quad HD çözünürlükte olacağı da gelen sızıntılar arasında.

Tüm bu haberlerin doğru olup olmadığı ise firmanın mart ayında düzenleyeceği bir etkinlikle ortaya çıkacak.

Kaynak:twitter

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum