Hükümet Açıkladı: Abd Saldırısında İncirlik Kullanılmadı

Hükümet Açıkladı: Abd Saldırısında İncirlik Kullanılmadı
Hükümet Sözcüzü Bekir Bozdağ merak edilen soruyu yanıtladı ve ABD'nin Suriye saldırısında Adana'daki İncirlik Üssü'nü kullanmadığını belirtti.

Hükümet Sözcüzü Bekir Bozdağ merak edilen soruyu yanıtladı ve ABD'nin Suriye saldırısında Adana'daki İncirlik Üssü'nü kullanmadığını belirtti.

GENELKURMAY BAŞKANLARI GÖRÜŞTÜ

Başbakan Yardımcısı Bozdağ ayrıca "Çözüm için bilek güreşlerine son vermek ve hesapsız bir siyasi çözüm şarttır, aksi yine kandır. Saldırıdan önce ABD Genelkurmay Başkanı ile Türkiye Genelkurmay Başkanı, Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Trump'ın talimatlarıyla görüştü" dedi.

"BİLEK GÜREŞİNE SON VERİLMELİ"

Bozdağ sözlerini şöyle noktaladı:

Çözüm için bilek güreşlerine son vermek ve hesapsız bir siyasi çözüm şarttır, aksi yine kandır. Suriye rejiminin kimyasal saldırıları sonrası Suriye'ye atılan füzelerin, Suriye'deki sorunların çözümüne katkısı olmadığı gibi sonuncusunun da katkısı olmayacağı açıktır

ABD'nin Suriye Operasyonu Kınayan Putin, BMGK'yı Acil Toplantıya ÇağırdıABD'nin Suriye Operasyonu Kınayan Putin, BMGK'yı Acil Toplantıya Çağırdı ABD'nin Suriye'yi Vurmasına Beştepe'den İlk Yorum Geldi: Kimyasal Saldırı Cevapsız KalamazdıABD'nin Suriye'yi Vurmasına Beştepe'den İlk Yorum Geldi: Kimyasal Saldırı Cevapsız Kalamazdı AK Parti Sözcüsü Duyurdu: ABD, Suriye'yi Vurmadan Önce Türkiye'ye Haber VerdiAK Parti Sözcüsü Duyurdu: ABD, Suriye'yi Vurmadan Önce Türkiye'ye Haber Verdi ABD Operasyonu Sonrası Suriye'den İlk Açıklama: Üsler Boşaltılmıştı, 3 Yaralı VarABD Operasyonu Sonrası Suriye'den İlk Açıklama: Üsler Boşaltılmıştı, 3 Yaralı Var ABD Suriye'yi Vurdu, Rusya'dan Sert Tepki Geldi: Karşılıksız Kalmayacak!ABD Suriye'yi Vurdu, Rusya'dan Sert Tepki Geldi: Karşılıksız Kalmayacak! ABD Suriye'yi Vurdu, İlk Aşama Sona Erdi! İşte Operasyonun DetaylarıABD Suriye'yi Vurdu, İlk Aşama Sona Erdi! İşte Operasyonun Detayları ABD Suriye'yi Böyle Vurdu ABD Suriye'yi Böyle Vurdu İşte ABD Bombardımanında Suriye'de Vurulan Hedeflerİşte ABD Bombardımanında Suriye'de Vurulan Hedefler Suriye'nin Hava Savunma Sistemlerini Aktif Ettiği Anlar Görüntülere YansıdıSuriye'nin Hava Savunma Sistemlerini Aktif Ettiği Anlar Görüntülere Yansıdı ABD'nin Suriye Saldırısı Sonrası NATO'dan İlk Açıklama: Harekatı DestekliyoruzABD'nin Suriye Saldırısı Sonrası NATO'dan İlk Açıklama: Harekatı Destekliyoruz İngiltere, Suriye'yi Kıbrıs'tan Vurduİngiltere, Suriye'yi Kıbrıs'tan Vurdu ABD'nin Suriye'ye Saldırısına Hangi Ülke Ne Tepki Verdi?ABD'nin Suriye'ye Saldırısına Hangi Ülke Ne Tepki Verdi? ABD Vurdu, Esad Twitter'dan Video Paylaştı! İşte İlk GörüntüsüABD Vurdu, Esad Twitter'dan Video Paylaştı! İşte İlk Görüntüsü ABD Vurdu, Şam'da Halk Suriye ve Rusya Bayraklarıyla Sokağa DöküldüABD Vurdu, Şam'da Halk Suriye ve Rusya Bayraklarıyla Sokağa Döküldü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.