Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Dolarla, Seçim Sonucunun Değişeceğini Düşünüyorlar

Hükümet Sözcüsü Bozdağ: Dolarla, Seçim Sonucunun Değişeceğini Düşünüyorlar
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan yükselen dolar kuru ile ilgili sert bir çıkış geldi. Bozdağ şunları söyledi: Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler var.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan yükselen dolar kuru ile ilgili sert bir çıkış geldi.

Bozdağ şunları söyledi:

Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. Millet oyunu gördü, oyuncuyu da gördü.

"MİLLET İZİN VERMEYECEK"

Millet kuklayı da gördü, kuklacıları da gördü. Onlara fırsat ve izin vermeyecektir. Allah'ın izniyle 24 Haziran yeni bir gün olacağı gibi yeni bir dönemin de başlangıcı olacaktır.

"TÜRKİYE EKONOMİSİ GÜÇLÜDÜR"

Seçime giderken pek çok şey de yapacaklardır kaybettirmek için. Şu anda dolar üzerinde yaşanan oynamayı hep beraber görüyoruz. Bilesiniz ki 24 Haziran seçimlerine giderken dolar üzerinden vatandaşımızı etkilemek isteyen, hükümete fatura kestirmek isteyen ve sandığa bu faturayı yansıtmak isteyen bir irade de var. Biz onu da görüyoruz, ekonominin kurallarını çok iyi biliyoruz. Türkiye'nin ekonomisi, Allah'ın izniyle güçlü bir ekonomidir.

Halkbank Genel Müdürü, Dolardaki Hareketliliği Üç Nedene BağladıHalkbank Genel Müdürü, Dolardaki Hareketliliği Üç Nedene Bağladı Dolar ve Euro Rekor Üstüne Rekor KırıyorDolar ve Euro Rekor Üstüne Rekor Kırıyor Tahtakale'de Bazı Döviz Büroları Alım Satımı DurdurduTahtakale'de Bazı Döviz Büroları Alım Satımı Durdurdu Borsa İstanbul Döviz Varlıklarını TL'ye ÇevirdiBorsa İstanbul Döviz Varlıklarını TL'ye Çevirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.