Huzurevi Sakinlerine Güzellik Bakımı

Huzurevi Sakinlerine Güzellik Bakımı
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin el, ayak ve cilt bakımlarını gönüllü olarak üstlenen Dr. Bahar...

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin el, ayak ve cilt bakımlarını gönüllü olarak üstlenen Dr. Bahar Kahraman'a teşekkür plaketi verdi.

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi sakinlerinin refahı için farklı çalışmalar yürütülüyor. Huzurevi'nde düzenlenen sosyal etkinliklerin yanı sıra burada kalanların kişisel bakımlarına da önem veriliyor. Huzurevinde bu örnek çalışmalardan birini de Bursa Ayak Sağlığı Merkezi ve Ma-i Güzellik Merkezi işletmecisi Dr. Bahar Kahraman gönüllülük esasıyla yapıyor. Kahraman, belli aralıklarla huzurevi sakinlerinin el, ayak ve cilt bakımlarını hiçbir ücret almadan yapıyor. Huzurevi sakinlerinin gönüllerini kazanan Kahraman'ı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de makamında ağırlayarak tebrik etti. Kahraman'a teşekkür plaketi veren Başkan Bozbey, "Gönüllü olarak insanların hayatlarına değer katıyorsunuz. Huzurevi sakinlerimiz bu hizmeti almaktan inanılmaz mutlular" dedi.

Huzurevi Sakinlerine Güzellik Bakımı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.