Etso, Yunanistan’da Edirne’yi Tanıttı

Etso, Yunanistan’da Edirne’yi Tanıttı
Edirne'yi her platformda tanıtarak, üyelerinin ve Edirne ekonomisinin menfaatine hizmet eden Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, bu kez Edirne'yi Yunanistan'da görücüye...

Edirne'yi her platformda tanıtarak, üyelerinin ve Edirne ekonomisinin menfaatine hizmet eden Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, bu kez Edirne'yi Yunanistan'da görücüye çıkardı.

Yunanistan'ın ikinci büyük kenti Selanik şehrinde 10-12 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 33. Philoxenia Uluslararası Turizm Fuarına Atina Kültür ve Tanıtma Müşavirliğince 120 metrekare büyüklüğündeki stant alanı ile katılım sağlanarak, ülke standı fuar alanındaki en büyük stantlardan biri oldu.

Türkiye'den çeşitli iller bazında katılım sağlanan Türkiye standında, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası da bir stant alarak, üyelerini ve kente özgü yöresel değerleri tanıttı.

18 ülkeden 600 uluslararası katılımcının yer aldığı fuarda, Edirne standı, tur acenteleri ve halk tarafından da büyük ilgi gördü. Çok sayıda Yunan tur operatörü, seyahat acentesi ve otelin katılım sağladığı fuarda, Edirne, Yunan tur operatörlerine, Yunan medya mensuplarına, Selanik Başkonsolosuna, Ticaret Ataşesine, Türkiye'yi temsil eden Bakanlık Yöneticilerine, Türkiye standında yer alan seyahat acentelerine ve bölge temsilcilerine anlatıldı ve badem ezmesi ve kurabiyeler ikram edildi.

Türk-Yunan Turizm İlişkileri konulu bir panel gerçekleştirildi

Fuarın ikinci gününde ise, Makedonya Üniversitesi, Kuzey Yunanistan Yunan-Türk Ticaret Odası (KYYTTO) ve Türkiye'nin Selanik Başkonsolosluğu işbirliği ile Türk-Yunan Turizm İlişkileri konulu bir panel gerçekleştirildi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu panelde, Makedonya Üniversitesi tarafından hazırlanan Yunanlı turistlerin Türkiye ile ilgili görüşlerini içeren istatistik araştırması sunuldu. Türkiye adına Selanik Başkonsolosu Orhan Yalman Okan, Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Aydın, TÜROB Başkanı Timur Bayındır konuşma yaptığı panelde, Yunan turistlerin gözü ile Türkiye masaya yatırıldı.

Etso, Yunanistan’da Edirne’yi Tanıttı

Etso, Yunanistan’da Edirne’yi Tanıttı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.