İbrahim Kalın Ve John Bolton'ın Fotoğrafları Olay Oldu

İbrahim Kalın Ve John Bolton'ın Fotoğrafları Olay Oldu
İsrail ziyaretinde Türkiye'nin Suriye'de başlatacağı operasyon hakkında konuşurken, "ABD askerleri, Suriye'nin kuzeyindeki Kürtleri korumaya yönelik bir anlaşma olmadan çekilmeyecek" diyen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Külliye'ye gelince çark etti ve Türkiye'ni.

İsrail ziyaretinde Türkiye'nin Suriye'de başlatacağı operasyon hakkında konuşurken, "ABD askerleri, Suriye'nin kuzeyindeki Kürtleri korumaya yönelik bir anlaşma olmadan çekilmeyecek" diyen Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, Külliye'ye gelince çark etti ve Türkiye'nin Orta Doğu'daki en güçlü müttefikleri olduğunu söyledi.

TOPLANTI 2 SAAT 10 DAKİKA SÜRDÜ

Beyaz Saray Güvenlik Danışmanı Bolton ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın bir toplantı yaptı. 2 saat 10 dakika süren toplantıda Kalın, İsrail'de yaptığı açıklamalar nedeniyle Bolton'a tepkilerini dile getirdi.

"İŞTE YENİ TÜRKİYE'NİN FOTOĞRAFI"

Görüşmenin yapıldığı salonun önünde çekilen fotoğraflarda ise İbrahim Kalın ile John Bolton'ın vücut dilleri dikkat çekti. Kısa sürede sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına giren fotoğraflar için, "Bolton, Ankara'da süt dökmüş kediye döndü, İşte yeni Türkiye'nin fotoğrafı" şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte ikilinin o fotoğrafları;

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.