• BIST 8009.33
  • Altın 1900.589
  • Dolar 28.8838
  • Euro 31.724
  • Adana 12 °C
  • Adıyaman 5 °C
  • Afyon 9 °C
  • Ağrı -2 °C
  • Amasya 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • Antalya 13 °C
  • Artvin 8 °C
  • Aydın 15 °C
  • Balıkesir 15 °C

İbrahim Üzülmez'den Basın Açıklaması

İbrahim Üzülmez'den Basın Açıklaması
Gençlerbirliği teknik direktörü Üİbrahim Üzülmez "Elimizden Geleni Yaptık" dedi.

Ligin 22. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 1-0 mağlup olarak 4 maç sonra mağlubiyetle tanışan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, "Saha içerisinde baktığımız zaman 3-4 haftada bu kadar dirençli bir Beşiktaş yoktu. Bugün daha istekli ve gayretli bir Beşiktaş vardı. Bunlara rağmen elimizden geleni gösterdik" dedi.

Ankara temsilcisi, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda şampiyonluk yarışı veren Beşiktaş'a konuk oldu. Teknik Direktör İbrahim Üzülmez göreve başladığından bu yana mağlubiyet yüzü görmeyen Gençlerbirliği, rakibine 1-0 mağlup olarak 4 maç sonra mağlubiyetle tanıştı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, bugünün kendileri için zor olacağını bildikleri söyleyerek, "Saha içerisinde baktığımız zaman 3-4 haftada bu kadar dirençli bir Beşiktaş yoktu. Bugün daha istekli ve gayretli bir Beşiktaş vardı. Bunlara rağmen elimizden geleni gösterdik. Buraya gelirken 3 maçta gol yemedik, 4 maçı da kazandık. Bugün de kazanabilirdik, biraz ofansif anlamda üretken olabilsek, hücuma çıkışlarda dikkatli olabilsek ve pas hataları yapmasak daha farklı olabilirdi maç. El Kabir'in şutu ve Uğur'un direkten dönen şutu var. Her şeye rağmen oyuncularımı kutluyorum. Bugün her maçta olduğu gibi aynı düşünceyle oynadık. Beşiktaş'ı tebrik ediyorum" dedi.

"BEN ONURUMLA, ŞEREFİMLE…"

Kendisi hakkında yapılan eleştirilere de cevap veren Üzülmez, "Beşiktaş'ın eski kaptanı, Beşiktaş'a karşı oynarken şöyle böyle diye söylemler var. Bunlar çirkin söylemlerdir. Ben görev aldığım camialarda elimden geleni göstermişimdir. İnsanlar suni gündemlerle gündem yapmasınlar. Televizyonlarda anketler yapıp da nasıl Gençlerbirliği sahada olur diye söylentiler içerisinde olmasınlar. Kişi herkesi kendi bildiği gibi görürmüş. Ben onurumla şerefimle futbol hayatımı noktaladım, şu anda da onurumla şerefimle yeni görevimde devam ediyorum" diye konuştu.

"HAKEMLERİN KENDİLERİNE ÇEKİDÜZEN VERMESİ GEREKİYOR"

Dün oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçının gündem olan hakem kararlarının sorulması üzerine ise Üzülmez, "Onunla ilgili zaten herkes eleştirisini yaptı. Ben şimdi bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Herkesin açıklamalarında sağduyulu olması lazım. Hakemlerinde kendilerine çekidüzen vermesi gerekiyor. Son dönemlerde de bariz hatalar yapıldı, bunlara dikkat etmeleri lazım. Böyle kritik hatalarda kimse kaybetmesin. Sahada aslanlar gibi iki takım mücadele etsin. Hatalarla kimsenin puan kaybetmesini istemiyorum" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2002 Haber Sitesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0850 533 02 62 Faks : 0212 210 34 00