İçişleri Bakanı Soylu: '163 bin personelimiz bayramın sonuna kadar görev yapacak'

İçişleri Bakanı Soylu: '163 bin personelimiz bayramın sonuna kadar görev yapacak'
- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bayram öncesi trafik kontrol ve denetimlerini yerinde incelemek üzere Aksaray’a geldi. Helikopter ile Ankara’dan Aksaray’ın merkeze bağlı Topakkaya Beldesi meydanına inen Bakan Soylu, Aksaray-Ankara Karayolu Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen uygulamaya katıldı.

Uygulamada durdurulan araç sürücüleri ve yolculara sohbet eden Bakan Soylu, özellikle sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı, çocuklara hediyeler verdi.

“163 bin personelimiz bayramın sonuna kadar görev yapacak”

Uygulamanın ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, emniyet ve jandarma olarak toplam 163 bin personelin bayram sonuna kadar görev alacağını belirterek, şu anda 12 bin 400 ekibin görev başında olduğunu kaydetti. Kurallara uyulmasına yönelik uyarılarda bulunan Bakan Soylu, "Bugün arefe günü. Bütün İslam aleminin hem arefe gününü hem de Kurban Bayramını tebrik ediyoruz. Allah milletimizi, İslam alemini nice bayramlara ağız tadıyla ulaştırmayı nasip eyler. Şu anda Aksaray'da yol kontrolündeyiz. Şu anda tam kadro sahadayız. Bir tek amacımız var, bu bayramın sevincini hüzne döndüren trafik kazalarını en az seviyeye indirebilmek. Bu konuda çok ciddi bir çalışma ortaya koyuyoruz. Bir taraftan şu ana kadar 12 bin 400 ekibimiz görevinin başında. Yaklaşık 162 bin 800, yani 163 bin personelimiz bayramın sonuna kadar hem jandarmamız, hem emniyet personelimiz, trafik polislerimiz, jandarma trafiğimiz sürekli olarak görev yapacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.