İçişleri Bakanı Soylu: 'Uyuşturucuyu da bu ülkeden silmezsek namerdiz'

İçişleri Bakanı Soylu: 'Uyuşturucuyu da bu ülkeden silmezsek namerdiz'
Kastamonu'da düzenlenen toplu açılış töreninde konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kayyum atanan belediyeler ne yaptıysa Kandil için yaptı" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kastamonu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katıldı. Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı'nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını getirdiğini belirterek, “Açılış demek, siyasetin bir işe yaraması demektir. Siyasetin laf değil, iş üretmesi demektir” dedi.

Şehir parkına bir önceki dönem belediye başkanı olan Turhan Topçuoğlu'nun isminin verildiğini belirten Bakan Soylu, “Siyaset elbette ki çok şeydir ama her şey değildir. Asıl olan insanlıktır. Aslolan insanlığıyla anılmaktır ve aslolan bizlerin bu topraklardaki kardeşliğidir. Çok güzel, çok isabetli bir iş olmuştur. Bu itibarla şehir parkına bir önceki belediye başkanımızın isminin verilmesi hususunda kararı, emeği, düşüncesi olan, başta mevcut belediye başkanımız olmak üzere herkese teşekkürlerimi ifade etmek isterim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.