İçişleri Bakanlığından kısıtlama hatırlatması

İçişleri Bakanlığından kısıtlama hatırlatması
İçişleri Bakanlığı, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasının altıncı uygulamasının bugün saat 21.00’de başlayıp pazartesi sabah 05.00’de sonlanacağını belirtti. Bakanlıktan yapılan açıklamada, daha önce çıkarılan genelgelerle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşların temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

İçişleri Bakanlığı, Covid-19 tedbirleri çerçevesinde altıncısı uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Saygıdeğer vatandaşlarımız, hafta sonlarına yönelik uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlamasının altıncı uygulaması bugün saat 21.00'de başlayıp pazartesi sabah 05.00'de sonlanacaktır.

Bakanlığımızca daha önce çıkarılan genelgelerle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirler alınmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.