İftar Yemeği Geliri Huzurevine

İftar Yemeği Geliri Huzurevine
Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Öztürk, vakfa ait huzurevinin ihtiyaçlarının karşılanması için düzenleyecekleri...

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Öztürk, vakfa ait huzurevinin ihtiyaçlarının karşılanması için düzenleyecekleri iftar yemeğine tüm yardımseverleri davet etti.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı, Mihallıççık'ta vakfa ait huzurevinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere bir iftar yemeği düzenliyor. İftar yemeğinden elde edilecek olan gelirle huzurevinin yakacak ve yiyecek ihtiyacı karşılanacak.

Ankara merkezli bir vakıf olduklarını belirten Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Eskişehir Şube Başkanı Yasemin Öztürk, "Vakfın herhangi bir desteği yok, herhangi bir geliri yok. Gönüllü sistemiyle çalışan, bağışçılarla ve yapılan etkinliklerle ayakta durmaya çalışmakta. Yılda bir kere büyük kermes hazırlıyoruz. Kültür gezileri düzenliyoruz. Çay düzenliyoruz. Gelen yardımlar Mihalıççık'taki huzurevine aktarılıyor" dedi.

Vakfa ait bir huzurevinin olduğunu aktaran Öztürk, "Mihallıççık'ta vakfımıza ait huzurevi var. Tüm masrafları vakfımıza ait. Türkiye'nin her yerinden gelen kimsesiz olan yaşlılarımız bu huzurevinde kalmakta. Şuan otuza yakın yaşlımız burada kalıyor. Önceliğimiz kimsesiz olması, hiçbir geliri bulunmaması ve gerçekten yardıma muhtaç kişiler içerisinden seçiyoruz" diye konuştu.

Huzurevinin masraflarının karşılanması için iftar yemeği düzenleyeceklerini aktaran Öztürk, "Bizi en çok zorlayan huzurevinde kalan yaşlılarımızın yakacak ve yiyecek ihtiyacını karşılamak. Yılda yaklaşık 120 ton kömür kullanılıyor. Bütün bağışçılarımızdan kömür yardımında bulunmalarını istiyoruz. Yiyecek yardımı bizlere ait. Hastane masrafları ve giyinmeleri bize ait. Bunu karşılamak için de iftar yemeği organize ediyoruz. Gönül dostlarını iftar yemeğine davet ediyoruz" şeklinde konuştu.

İftar Yemeği Geliri Huzurevine

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.