Igor Tudor, Mükemmeli Arıyor!

Igor Tudor, Mükemmeli Arıyor!
Ligde Beşiktaş'ın 5 puan, Fenerbahçe'nin 8 puan önünde zirvede bulunan, en fazla gol atıp, en az gol yiyen takım olan Galatasaray'da keyifler süper... Fakat teknik direktör Igor Tudor ilk 7 haftada oluşan müthiş tabloya rağmen mükemmeli arıyor.
Ligde Beşiktaş'ın 5 puan, Fenerbahçe'nin 8 puan önünde zirvede bulunan, en fazla gol atıp, en az gol yiyen takım olan Galatasaray'da keyifler süper...

Fakat teknik direktör Igor Tudor ilk 7 haftada oluşan müthiş tabloya rağmen mükemmeli arıyor. Hırvat hoca takımından daha da iyi bir performans bekliyor.

SAKİNLİK VE KONTROL İSTİYOR

Takımın hala eksikleri olduğunu düşünün Tudor'un en çok üzerinde durduğu konu 'kontrol'... Genç hoca, skor avantajına sahipken futbolcularından daha sakin davranıp oyunu kontrol etmelerini istiyor.

İDMANLARDA ÇALIŞACAKLAR

Karabük maçında net bir şekilde göze çarpan rakip presten kurtulma sıkınsıtı da Tudor'un gündeminde... Hırvat çalıştırıcı, idmanlarda bu konu üzerinde durup pas oyununun gelişmesini sağlayacak.

POZİSYONA GÖRE BU GOL AZ!

Ayrıca final paslarındaki isabet oranının düşük olması da can sıkıyor... Tudor ligin en fazla gol atan takımı olmalarına rağmen, girdikleri pozisyona oranla gol sayılarının düşük kaldığını düşünüyor.



İLGİLİ VİDEO


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.