İHA muhabiri olmak ister misiniz?

İHA muhabiri olmak ister misiniz?
Çevrenizde gelişen olayları siz çekin biz yayınlayalım. Cep telefonunuza indireceğiniz İHA muhabir uygulaması ile çektiğiniz görüntüleri dünyaya servis ediyoruz. Programı çalıştırın telefonu sola yatırın ve kaliteli çekime başlayın. Kayıt tuşu kaydı başlatır ve durdurur. Kayıt durduğu andan itibaren görüntü İhlas Haber Ajansı'na gönderilir. Sadece ben değil dünya görsün diyorsanız çekin gönderin... Haber paylaşınca güzel!

SİZ DE MUHABİR OLABİLİRSİNİZ!

İHA Muhabir Uygulaması, cep telefonunuz ile çektiğiniz görüntülerin İHA Haber Merkezine gönderilmesini sağlayan mobil uygulamadır. İHA Muhabir Uygulamsı ile akıllı telefonlarınızı habercilikte kullanabileceksiniz.

İndirin

App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak ile öncellikle İHA Muhabir'e kaydolunmaktadır. Kayıt bilgilerinin girişinden sonra onay için doğrulama mesajı telefonunuza gönderilecektir. Gönderilen link ile kullanım şartları onay sayfasınaulaşabileceksiniz. Programın telefonunuzada çalışabilmesi için kamera, mikrofon ve konum özelliğininkullanımına izin vermeniz gerekmektedir. Onayınıza sitinaden muhabirliğiniz İHA'da aktif hale gelecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.